Contacte

 

Simbiosi

c/ Antonio Machado 11
08042 Barcelona

 

Telèfon

653 93 25 63

 

e-mail

simbiosi@simbiosiestudi.com

Procés

  A Simbiosi desenvolupem una manera de treballar sostenible que implica un disseny i un manteniment més racional dels espais en els quals participem, i que comporta un benefici afegit, tant per als clients, que hi gaudeixen plenament, com per a les plantes que hi prosperen de manera adient en ells. Per a que això sigui possible, utilitzem tot un seguit de senzilles propostes:

 

 

-       Contacte amb els nostres clients: per a aconseguir un bon disseny, és imprescindible comptar amb les diferents idees i  aportacions de les persones que faran ús d’aquests espais, escoltant, aconsellant, proposant i finalment escollint el millor per als nostres clients.

 


 -       Millores del sòl: és necessari conèixer l’estructura de la terra de la zona on actuarem, perquè és la base per al futur creixement de les diferents espècies vegetals, que voldrem que es formin sense problemes, per tant caldrà modificar-la amb diferents aportacions si ho creiem convenient.

 


-       Cobertures orgàniques i àrids: la utilització de diferents materials de cobertura, ja siguin d’origen vegetal, o bé d’origen mineral, afavoreix la conservació d’humitat al terreny estimulant el creixement vigorós de les plantes, redueix la proliferació de “males herbes” i millora l’aspecte estètic de l’espai.

 -       Vegetació adient: cal utilitzar espècies vegetals adaptades als diferents condicionants físics, climatològics i hídrics amb els quals es trobaran un cop implantades sobre el terreny. A més a més, fem servir plantes que comporten un manteniment més reduït, com és el cas de diverses gramínies i plantes suculentes.

 

 

-       Reducció de la zona de gespa: buscar alternatives a la gespa tradicional, per a reduir els costos de reg i manteniment, utilitzant plantes cobertores de baix requeriment hídric combinades amb altres materials com per exemple la fusta o la pedra.

 


-       Gestió de l’aigua: optimitzar el reg és bàsic a la zona mediterrània, per tant dissenyarem l’espai tenint en compte les necessitats dels vegetals, tot agrupant-los en diferents zones i creant diversos microclimes per a estalviar tota l’aigua possible.

 


    

 
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© 2017 Simbiosi. Tots els drets reservats