Contacte

 

Simbiosi

c/ Antonio Machado 11
08042 Barcelona

 

Telèfon

653 93 25 63

 

e-mail

simbiosi@simbiosiestudi.com

Estudi

Simbiosi és un estudi de paisatgisme creat per en Jordi Sànchez, Tècnic Superior en Gestió del Paisatge, titulat per l'Institut d'Estudis Superiors Rubió i Tudurí, estudis que va complementar amb pràctiques a espais públics de Barcelona i posteriors feines en empreses privades dedicades al disseny i manteniment d'espais enjardinats.

 

Després de la seva etapa d'aprenentatge i formació pràctica, va iniciar una nova trajectòria amb la creació del nou estudi, Simbiosi, basat en la col·laboració i el treball multidisciplinari, format per un equip jove i amb experiència, que busca desenvolupar el disseny de nous espais d’una manera innovadora i sostenible, atenent en primer terme els requeriments dels nostres clients i adaptant-nos als recursos disponibles per a  fer-los realitat sobre el terreny.

 

Des d'un petit espai urbà fins a un ampli jardí a les afores, la planificació i l'assessorament que requereix el seu projecte de disseny i construcció estaran en bones mans, rebrà una assistència professional des del primer esbós, fins a la coordinació integral del projecte.

 

Creiem que l'excel·lència en el disseny és el fil que uneix el paisatge, l'ecologia, l'arquitectura i l'art, i per això busquem constantment explorar la relació entre l'interior i l'exterior, entre l'estètica i la funcionalitat, i entre allò que és natural i el que està creat per nosaltres. Un bon disseny s'aconsegueix amb una visió del que és pràctic, equilibrat i unificador.

 

El nostre objectiu és escoltar al client, entendre els seus desitjos i traduir aquests, en espais el més creatius i eficients possible, gràcies a l’estudi acurat de les últimes tendències, la utilització de noves tecnologies, i sobretot, a la selecció dels millors col·laboradors que intervenen en els diferents àmbits de la realització i la implantació d'un nou projecte.

             

 

 
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© 2017 Simbiosi. Tots els drets reservats