Contacte

 

Simbiosi

c/ Antonio Machado 11
08042 Barcelona

 

Telèfon

653 93 25 63

 

e-mail

simbiosi@simbiosiestudi.com

Avís legal

 

Aquest lloc web ha estat creat per Simbiosi amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: 


Simbiosi és titular de tots els drets sobre el programari de la pàgina web així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que en ella s'incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis que no són propietat de Simbiosi i que estan registrats a favor dels seus respectius titulars.

 

La informació de la web està protegida pels drets de propietat intel·lectual i industrial, dels quals únicament Simbiosi és propietària. No es pot modificar ni reproduir, ni en part ni íntegrament, aquesta informació, sense el consentiment exprés de Simbiosi.

 

La informació d'aquesta pàgina web es proporciona sense garantia de cap classe, ni explícita ni implícita, i podrà canviar-se o actualitzar-se sense previ avís, a més Simbiosi no es responsabilitza ni garanteix la disponibilitat i continuïtat en l'accés a aquesta pàgina web o que la mateixa estigui lliure d'errors.

 

Simbiosi no assumeix responsabilitat alguna derivada dels continguts que terceres parts hagin inclòs en els hipervincles als quals es fa referència en aquesta pàgina. L'establiment de l'hipervincle no implica en cap cas l'existència de relacions entre Simbiosi i el propietari de la pàgina Web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de Simbiosi dels seus continguts o serveis oferts i posats a la disposició del públic.

 

Simbiosi no es fa responsable de cap dany o perjudici de l'usuari que es derivi de l'accés a la seva pàgina web o de l'ús d'informació o aplicacions en ella contingudes. L'usuari és conscient i accepta que l'ús de qualsevol dels continguts de la pàgina web es realitza sota la seva única i exclusiva responsabilitat. Així mateix, l'usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que Simbiosi pugui sofrir com a conseqüència de l'incompliment de qualsevol de les obligacions a les quals queda sotmès per les presents condicions.

 

Per l'enviament d'un correu electrònic a través de la nostra pàgina web, l'usuari autoritza a Simbiosi al tractament de les dades personals que obren en el mateix. La seva adreça de correu electrònic i altres dades que faciliti serà utilitzada per Simbiosi, per a la gestió i compliment de les obligacions o sol·licituds que es derivin de la consulta, així com per a la promoció, per part de Simbiosi, dels serveis que en tot moment posi a la disposició dels seus clients o del públic en general.

 

 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de Simbiosi.

 

 

Denominació social:

Jordi Sánchez San Miguel

 

Identificació fiscal:

43536011R

 

Domicili social:

c/ Antonio Machado 11, 9è 4rt

08042 Barcelona

 

e-mail:

simbiosi@simbiosiestudi.com

 

Telèfon:

+34 677838775

 
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© 2017 Simbiosi. Tots els drets reservats